صدها هزار نفر در مسابقه سیره پیامبر اکرم ثبتنام کردند

شمار افرادی که در مسابقه سیره پیامبر اکرم که توسط وقف دوستداران پیامبر برگزار می شود ثبتنام کردند، تاکنون به 100 هزار نفر افزایش یافت.
حامدین آسلان، رئیس کمیسیون مسابقه سیره وقف دوستداران پیامبر در رابطه با این مسابقه اطلاعاتی داد.
آسلان با اشاره به اینکه شمار مراجعه کنندگان به این مسابقه به صد هزار نفر افزایش یافته است، همهگان را به ثبت نام در مسابقهای که صدها جایزه در آن داده می شود، فراخواند.
آسلان گفت: ما به خاطر اینکه خانهای نماند که در آن زندگی پیامبر اکرم خوانده نشود، روح و دلی نماند که سیره پیامبر را نداند، این مسابقه را برگزار می کنیم و در 9 اکتبر استرات زدیم و خدا را شکر شمار ثبت نام کنندگان در این مسابقه به 100 هزار نفر افزایش یافته است.
آسلان همچنین بیان کرد: همه مردممان را در شرکت در این مسابقهای که هیچ مغلوبی ندارد فرا می خوانیم. بزرگتری هدف ما جاری کردن پیام پیامبر اکرم در زندگی امان است. از خداوند آرزو داریم که همه فعالیتهایی که انجام می دهیم، در این هدف باشد. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در اعتراض به حملات رژیم اشغالگر به غزه، دهها هزار نفر از مردم باتمان با فراخوانی نهادهای مردمی گرد هم آمدند و راهپیمایی برگزار کردند. در این تجمع حمایتی از ملت فلسطین، همچنین واکنش تندی به سکوت افکار عمومی جهانی در برابر ظلمها نشان داده شد.
در مراسم مولود النبی که توسط بنیاد دوستداران پیامبر در شهرهای استانبول، وان و آدانا برگزار شد، پیام این مراسم قرائت گردید. در این پیام بر جایگاه حضرت محمد (ص) بهعنوان پیشوای مقاومت، برادری و وحدت تأکید شده است.
بشیر شیمشک، رئیس بنیاد دوستداران پیامبر (ص)، در مراسمی که در وان برگزار شد، بر اهمیت مقاومت در برابر ظلمهای موجود در دنیای اسلام تأکید کرد و گفت: اخلاق مقاومت پیامبرمان را ترک کردیم، به همین دلیل به این حال افتادهایم.
محمد گوکتاش، رئیس افتخاری بنیاد دوستداران پیامبر، در مراسم میلاد النبی که در دیاربکر برگزار شد، گفت: «غزه هرچقدر در دل شما ارزشمند باشد، شما نیز نزد خداوند و در کنار پیامبر به همان اندازه ارزشمند هستید».